Кошик
34 відгуків
ЗАМОВЛЕННЯ ПРИЙМАЮТЬСЯ ЗА ДЗВІНКОМ абоVIBER ЦІНИ УТОЧНЮЙТЕ!
Кошик

Котлі Харчоварильні КПЕ/Котел Харчувальний КПЕ/

Котли Харчоварильні  кпе-60 кэ-60 кпэ-100 кэ-100 кпе-160 кэ-160 кпе-250 кэ-250 кпэ-350 кпе-400 кпе-500 кпе-600 кпе-750 кпе-800 кпе-1000-1500-2000-2500-3000. обігрів на пару олії воді. є теплове обладнання, широко застосовується на харчових виробництвах. Як правило, котел має кілька режимів нагріву, що дозволяє регулювати температуру під час приготування їжі та економити енергію.

Також хотілося б відзначити, що може бути декілька основних різновидів:

1. Електричний

2. Газовий

3. Паровий.

4.Олійний

Кожен вид має свої риси.

Отже, електричний варильний котел є сучасним високотехнологічним промисловим обладнанням, яке застосовується в різних напрямках:

• Кондитерська промисловість – сироп інвертний, цукровий сироп, згущене молоко, глазур, джем, карамельна маса, зефірна маса, будь-яка інша кондитерська маса, різні начинки та багато іншого.

Кулінарія, їдальня громадського харчування. Варильний котел використовується для приготування різних страв на підприємствах громадського харчування: овочів, бульйонів, гарнірів, компотів, соусів, напоїв, кип'ятіння води.

• У молочній галузі. Варильний котел використовується для кип'ятіння молока.

Також варильні котли можна поділити на кілька видів за способом середовища нагрівання в сорочці:

1. Водяний

2. Паровий

3. Масляний варильний котел.

Котел травний КПЕ відрізняється від інших тим, що він поєднує в собі всі типи.

Котел травний КПЕ має такі типи роботи:

1. На воді

Використовуються, як правило, для розтоплення легкосплавних жирів та шоколадної глазурі. В даному випадку не доводиться до кипіння вода в сорочці.

2. На парі

Використовується, як правило, у кулінарному виробництві. Травний котел КПЕ має спеціальний електроконтактний манометр. Він забезпечує потрібний режим приготування їжі.

3. Робота на олії

Головна сфера використання – кондитерська промисловість. Головна особливість, якою відрізняється даний котел травний КПЕ – набагато вища робоча температура.

Травний котел КПЕ має такі переваги:

• Можливість використання 3 середовищ нагріву: пара, олія та вода.

• Парогенератор та дно виконані із спеціальної харчової нержавіючої сталі, вона має товщину 3 міліметри.

• Сорочка повністю виготовлена ​​з нержавіючої сталі. Виключається можливість поломки внаслідок корозії.

• Мотор-редуктор від всесвітньо відомого італійського виробника TransTechno.

• Зовнішня сторона корпусу виготовлена ​​з нержавіючої сталі, а також інші плюси.

Що стосується такого обладнання, як котел травний КПЕМ, то він призначений для приготування різних різних третіх страв, бульйонів, для кип'ятіння води і так далі. Котел травний КПЕМ може використовуватися на підприємстві самостійно або ж у складі технологічних ліній. Котел травний КПЕМ складається з основних вузлів: корпусу, варильного котла кришкою та сорочкою, стійки контрольно-заливальної арматури. Котел травний КПЕМ має наступний принцип роботи: відбувається непрямий обігрів парою наявної їжі у варильному котлі. Пара утворюється за допомогою нагрівання теплоносія. Такий процес обігріву виключає підгорання продукту.

Також широко використовується в даний час і котел травний КЕ. Необхідно відзначити, що котел травний КЕ застосовується також для приготування різної їжі - соусів, бульйонів, гарнірів і т.д.

Таким чином, котел травний КЕ (КПГ, КПЕ, КПП) широко застосовуються на різних підприємствах громадського харчування для приготування їжі. Ємність нагрівається побічно, за допомогою передачі тепла через спеціальну пароводяну сорочку Котли, що перевертаються.

по порядкуза зростанням цінищодо зниження ціниза новизною

Котли Харчоварильні  кпе-60 кэ-60 кпэ-100 кэ-100 кпе-160 кэ-160 кпе-250 кэ-250 кпэ-350 кпе-400 кпе-500 кпе-600 кпе-750 кпе-800 кпе-1000-1500-2000-2500-3000. обігрів на пару олії воді. є теплове обладнання, широко застосовується на харчових виробництвах. Як правило, котел має кілька режимів нагріву, що дозволяє регулювати температуру під час приготування їжі та економити енергію.

Також хотілося б відзначити, що може бути декілька основних різновидів:

1. Електричний

2. Газовий

3. Паровий.

4.Олійний

Кожен вид має свої риси.

Отже, електричний варильний котел є сучасним високотехнологічним промисловим обладнанням, яке застосовується в різних напрямках:

• Кондитерська промисловість – сироп інвертний, цукровий сироп, згущене молоко, глазур, джем, карамельна маса, зефірна маса, будь-яка інша кондитерська маса, різні начинки та багато іншого.

Кулінарія, їдальня громадського харчування. Варильний котел використовується для приготування різних страв на підприємствах громадського харчування: овочів, бульйонів, гарнірів, компотів, соусів, напоїв, кип'ятіння води.

• У молочній галузі. Варильний котел використовується для кип'ятіння молока.

Також варильні котли можна поділити на кілька видів за способом середовища нагрівання в сорочці:

1. Водяний

2. Паровий

3. Масляний варильний котел.

Котел травний КПЕ відрізняється від інших тим, що він поєднує в собі всі типи.

Котел травний КПЕ має такі типи роботи:

1. На воді

Використовуються, як правило, для розтоплення легкосплавних жирів та шоколадної глазурі. В даному випадку не доводиться до кипіння вода в сорочці.

2. На парі

Використовується, як правило, у кулінарному виробництві. Травний котел КПЕ має спеціальний електроконтактний манометр. Він забезпечує потрібний режим приготування їжі.

3. Робота на олії

Головна сфера використання – кондитерська промисловість. Головна особливість, якою відрізняється даний котел травний КПЕ – набагато вища робоча температура.

Травний котел КПЕ має такі переваги:

• Можливість використання 3 середовищ нагріву: пара, олія та вода.

• Парогенератор та дно виконані із спеціальної харчової нержавіючої сталі, вона має товщину 3 міліметри.

• Сорочка повністю виготовлена ​​з нержавіючої сталі. Виключається можливість поломки внаслідок корозії.

• Мотор-редуктор від всесвітньо відомого італійського виробника TransTechno.

• Зовнішня сторона корпусу виготовлена ​​з нержавіючої сталі, а також інші плюси.

Що стосується такого обладнання, як котел травний КПЕМ, то він призначений для приготування різних різних третіх страв, бульйонів, для кип'ятіння води і так далі. Котел травний КПЕМ може використовуватися на підприємстві самостійно або ж у складі технологічних ліній. Котел травний КПЕМ складається з основних вузлів: корпусу, варильного котла кришкою та сорочкою, стійки контрольно-заливальної арматури. Котел травний КПЕМ має наступний принцип роботи: відбувається непрямий обігрів парою наявної їжі у варильному котлі. Пара утворюється за допомогою нагрівання теплоносія. Такий процес обігріву виключає підгорання продукту.

Також широко використовується в даний час і котел травний КЕ. Необхідно відзначити, що котел травний КЕ застосовується також для приготування різної їжі - соусів, бульйонів, гарнірів і т.д.

Таким чином, котел травний КЕ (КПГ, КПЕ, КПП) широко застосовуються на різних підприємствах громадського харчування для приготування їжі. Ємність нагрівається побічно, за допомогою передачі тепла через спеціальну пароводяну сорочку Котли, що перевертаються.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner