Котли для вироблення Джему, Повидла, Топленного Масла і ін.
Котли Харчові, варильний котел, універсальний варильний котел використовується в технологічних лініях цехів підприємств молочної, масложирової, кондитерської, м'ясної, рибної, і ін. галузях промисловості, а також на підприємствах громадського харчування для приготування джемів, сиропів, варення, кондитерських начинок, гелів, соусів, кетчупів, томатної пасти, овочевих і фруктових пюре, майонезів, заливок, маринадів, бульйонів. холодцю, варіння субпродуктів, м'ясних і рибних рулетів. Варильні котли, котли харчоварильні, універсальні харчоварильні котли використовуються в косметичній, фармацевтичній і хімічній, лакофарбовій промисловості, для приготування мазей, гелів, шампунів, кремів, бальзамів, трав'яних сиропів, мікстур, а також для варіння різних сумішей, клейових мас і пально-мастильних матеріалів.
Використання пищеварочных котлів, варильних котлів, варильного котла, універсального варильного котла в тій чи іншій галузі, його конструкція, матеріал з якого він буде виготовлений, обсяг, наявність тих чи інших додаткових опій, безпосередньо залежить від сукупності факторів, таких як фізико-хімічні властивості продукту та особливості технології його приготування, а також інших супутніх умов, не виключаючи побажань Замовника.
Варильний котел, універсальний котел пищеварочный, варильний котел являє собою двох або тришаровий резервуар у вакуумному або атмосферному виконанні, вертикального або горизонтального типів, з харчової нержавіючої або вуглецевої сталі, встановлений на жорсткій рамі, або на регульованих опорах з функцією нахилу варильної ємкості або без, з приварний, знімною або підйомною кришкою, з сорочкою під пар, воду, олію, гліцерин і може бути обладнаний тихохідними і швидкохідними мішалками різних типів і конфігурацій: рамного типу з фторопластова шкребками, скребковими, лопатевими, якірними, швидкохідними типу фреза, біляче колесо і т. д. Варильні котли харчоварильні котли, котли варочні комплектуються пультами автоматичного або програмного управління з використанням TOUCH-панелей, що дозволяють автоматизувати процеси приготування продукту.
Виділяються чотири основних види нагрівання продукту: 1-Паровий нагрів. 2-Електричний. 3-Газовий. 4-Комбінований (Електрика+пар).
Купити варильний котел можна за попередньо узгодженим варіантів, габаритами і продуктивності. Незважаючи на затребуваність варильних котлів ціна варильного котла завжди договірна через непередбачуваність витрат.
Матеріал, з якого виготовлений варильний котел – харчова нержавіюча сталь AISI 304, AISI 316.
Рама з регульованими опорами, на якій встановлено варильний котел може бути виготовлена як з харчової нержавіючої сталі, так і з конструкційної сталі з подальшим забарвленням.
Дно варильного котла плоске або конус.
Кришка конструкційно може складатися з однієї або двох рівних знімних частин.
Сорочка нагріву об'ємна, розрахована на невеликий надлишковий тиск до 1 атм. В сорочці встановлений запобіжний клапан і манометр, а також розширювальний бачок.
Теплоносієм може бути вода, олія, гліцерин. Вибір теплоносія залежить від вимог до кінцевої температури продукту під час процесу варіння, уварювання.
Внизу теплової сорочки встановлена коробка з ТЕН, потужністю відповідної обсягом варильної ванни або вимог Замовника.
Охолодження продукту може відбуватися проточною водою тиском на вході в сорочку не більше 2-3 бар. Для більш ефективного охолодження між обичайкою сорочки і обичайкою внутрішньої варильної ємкості на зовнішню сторону спіраллю зверху вниз навивається смуга, яка спрямовує потік охолоджувальної рідини, або в простір, зване сорочкою встановлюється змійовик, виготовлений з нержавіючої труби, по яким циркулює холодна вода, в свою чергу охолоджуюча теплоносій і як наслідок продукт.
Щоперемішує знімне пристрій рамного, якірного, лопатевого, спірального, шнекового типів, встановлюється на спеціальних опорах зверху варильної ємкості, однак не заважаючи зручному доступу до внутрішньої частини варильного котла. Тип мішалки вибирається у відповідності з вимогами до продукту, або за бажанням Замовника.
Привід пристроями, що перемішують мотор-редуктор, потужність якого також визначається залежно від консистенції і кількості продукту. Швидкість обертання пристроями, що перемішують може побут, як стандартної 28-35 оборотів в хвилину, так і з плавним регулюванням допомогою частотника, від про до 1500 оборотів в хвилину.
Варильний котел комплектується пультом управління мішалкою, процесами нагріву, охолодження й автоматичного підтримання заданої температури продукту.
- від 22 000 ₴Під замовлення
- від 75 000 ₴Під замовлення
- від 43 000 ₴Під замовлення
- від 134 000 ₴Під замовлення
Котли Харчові, варильний котел, універсальний варильний котел використовується в технологічних лініях цехів підприємств молочної, масложирової, кондитерської, м'ясної, рибної, і ін. галузях промисловості, а також на підприємствах громадського харчування для приготування джемів, сиропів, варення, кондитерських начинок, гелів, соусів, кетчупів, томатної пасти, овочевих і фруктових пюре, майонезів, заливок, маринадів, бульйонів. холодцю, варіння субпродуктів, м'ясних і рибних рулетів. Варильні котли, котли харчоварильні, універсальні харчоварильні котли використовуються в косметичній, фармацевтичній і хімічній, лакофарбовій промисловості, для приготування мазей, гелів, шампунів, кремів, бальзамів, трав'яних сиропів, мікстур, а також для варіння різних сумішей, клейових мас і пально-мастильних матеріалів.
Використання пищеварочных котлів, варильних котлів, варильного котла, універсального варильного котла в тій чи іншій галузі, його конструкція, матеріал з якого він буде виготовлений, обсяг, наявність тих чи інших додаткових опій, безпосередньо залежить від сукупності факторів, таких як фізико-хімічні властивості продукту та особливості технології його приготування, а також інших супутніх умов, не виключаючи побажань Замовника.
Варильний котел, універсальний котел пищеварочный, варильний котел являє собою двох або тришаровий резервуар у вакуумному або атмосферному виконанні, вертикального або горизонтального типів, з харчової нержавіючої або вуглецевої сталі, встановлений на жорсткій рамі, або на регульованих опорах з функцією нахилу варильної ємкості або без, з приварний, знімною або підйомною кришкою, з сорочкою під пар, воду, олію, гліцерин і може бути обладнаний тихохідними і швидкохідними мішалками різних типів і конфігурацій: рамного типу з фторопластова шкребками, скребковими, лопатевими, якірними, швидкохідними типу фреза, біляче колесо і т. д. Варильні котли харчоварильні котли, котли варочні комплектуються пультами автоматичного або програмного управління з використанням TOUCH-панелей, що дозволяють автоматизувати процеси приготування продукту.
Виділяються чотири основних види нагрівання продукту: 1-Паровий нагрів. 2-Електричний. 3-Газовий. 4-Комбінований (Електрика+пар).
Купити варильний котел можна за попередньо узгодженим варіантів, габаритами і продуктивності. Незважаючи на затребуваність варильних котлів ціна варильного котла завжди договірна через непередбачуваність витрат.
Матеріал, з якого виготовлений варильний котел – харчова нержавіюча сталь AISI 304, AISI 316.
Рама з регульованими опорами, на якій встановлено варильний котел може бути виготовлена як з харчової нержавіючої сталі, так і з конструкційної сталі з подальшим забарвленням.
Дно варильного котла плоске або конус.
Кришка конструкційно може складатися з однієї або двох рівних знімних частин.
Сорочка нагріву об'ємна, розрахована на невеликий надлишковий тиск до 1 атм. В сорочці встановлений запобіжний клапан і манометр, а також розширювальний бачок.
Теплоносієм може бути вода, олія, гліцерин. Вибір теплоносія залежить від вимог до кінцевої температури продукту під час процесу варіння, уварювання.
Внизу теплової сорочки встановлена коробка з ТЕН, потужністю відповідної обсягом варильної ванни або вимог Замовника.
Охолодження продукту може відбуватися проточною водою тиском на вході в сорочку не більше 2-3 бар. Для більш ефективного охолодження між обичайкою сорочки і обичайкою внутрішньої варильної ємкості на зовнішню сторону спіраллю зверху вниз навивається смуга, яка спрямовує потік охолоджувальної рідини, або в простір, зване сорочкою встановлюється змійовик, виготовлений з нержавіючої труби, по яким циркулює холодна вода, в свою чергу охолоджуюча теплоносій і як наслідок продукт.
Щоперемішує знімне пристрій рамного, якірного, лопатевого, спірального, шнекового типів, встановлюється на спеціальних опорах зверху варильної ємкості, однак не заважаючи зручному доступу до внутрішньої частини варильного котла. Тип мішалки вибирається у відповідності з вимогами до продукту, або за бажанням Замовника.
Привід пристроями, що перемішують мотор-редуктор, потужність якого також визначається залежно від консистенції і кількості продукту. Швидкість обертання пристроями, що перемішують може побут, як стандартної 28-35 оборотів в хвилину, так і з плавним регулюванням допомогою частотника, від про до 1500 оборотів в хвилину.
Варильний котел комплектується пультом управління мішалкою, процесами нагріву, охолодження й автоматичного підтримання заданої температури продукту.